S.C..BHB EXPORT IMPORT SRL este o companie tanara si dinamica cu o permanenta grija in motivarea personalului in directia unei conduite profesionale de cel mai inalt nivel.

            Infiintata in anul 1991, S.C. BHB EXPORT IMPORT SRL a ajuns astazi o firma de import si distributie apreciata si cunoscuta de intreaga elita din domeniul comercial romanesc ( de peste 19 ani facand fata cu succes concurentei) deoarece incearca sa raspunda cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate atat ale clientilor cat si ale contextului economic cu care se confrunta. Compania noastra se afla intr-un permanent proces de diversificare, planificare, reinventare si restructurare a ofertelor cu care isi intampina clientii in scopul de a tine pasul atat cu liniile clasice imprimate de clientii istorici cat si cu cele avangardiste aparute ocazional.

             Inca de la infiintare obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele colaboratorilor nostri si cu cerintele legale precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca este posibil sa prosperam si sa evoluam doar prin respectul cuvenit si acordat clientilor care ne contacteaza . Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, in final, sa ajungem la cel mai bun rezultat.

            B.H.B. Export-Import S.R.L., prin importul unui numar mare de produse si livrarea lor catre marile retele de distributie, este veriga de legatura dintre producatori importanti europeni si extra-comunitari din domeniile: menaj, gastronomie, sanitare, decoratiuni party, articole de unica folosinta si reprezentantele din Romania ale marilor retele de distributie. 
Necesitatea cresterii substantiale a gamelor de produse si a diversificarii continue a sortimentatiei in cadrul gamelor, pe fondul cresterii cererii, a dus la profilarea fimei noastre pe importul unui numar mare de produse (peste 3.000 de repere) de la producatori de talie internationala din Europa, Asia si America si la distributia acestora catre retelele mari de desfacere din Romania. Colaboram cu parteneri din Germania, Franta, Olanda, Italia, Portugalia si Spania, dar si Turcia, China, India sau SUA, comercializand in Romania articole a caror prezenta se remarca si pe rafturile marilor magazine din lume. 
Credem ca veriga romaneasca din acest lant comercial international trebuie sa functioneze la fel de bine ca si cele cu mai multa experienta.

            Colectivul nostru este format din 20 de persoane, partea de logistica a distributiei fiind asigurata de catre firma noastra partenera PLUS 1 SERVICE S.R.L., depozitele situandu-se langa Bucuresti, in orasul Voluntari. (pentru locatie apasati aici – trimitere la harta cu adresa depozitului). Experienta acumulata in cei 19 ani de activitate in domeniul importurilor si distributiei de bunuri catre retelele importante de distributie din Romania ne recomanda ca pe un partener de incredere. Dorinta noastra de a fi eficienti si de a veni in intampinarea solicitarilor tuturor clientilor nostri face din noi partenerul potrivit pentru dumneavoastra, cea mai buna forma de promovare fiind considerata de catre noi clientii multumiti. 


AcasăAcasă

Cos  

(gol)

Produse noi

momentan nu exista produse noi